Sia и Кайли Миноуг представиха официания клип към "Dance Alone"

Sia и Кайли Миноуг разкриха музикален видеоклип към съвместната си песен "Dance Alone. Песента е един от многото акценти в предстоящия албум на Sia Reasonable Woman, който излиза на 3 май. 
 
Видеото е режисирано от Дейно Черни и е в ярки цветове, които са запазена марка за Sia - с нейната мигновено разпознаваема двуцветна перука, пълен с множество танцьори, които танцуват в синхрон. По-късно Кайли се присъединява към екипа в неземна пещера, създавайки нещо като поразителна визуализация, каквато само две от най-големите световни поп звезди биха могли да направят.
 
 
Няма артист на света като Sia. Опитайте се да помислите за артист, който се трансформира от инди поп вокалист и певец в глобална поп суперзвезда повече от десетилетие в кариерата си. Опитайте се да си представите същата световна поп суперзвезда, която пише и продуцира музика за много от другите най-емблематични звезди на нашето време. И тогава си вижте как Сиа Фурлър натрупа повече световни стриймвания и хитове (6 в "Billions Club" на Spotify), като същевременно никога не показва лицето си, никога не прави компромис с артистичната си визия и никога не позволява някой друг да я определи като поп звезда. Удивително е да си представим, че някой артист прави само едно от тези неща, да не говорим за всичките, в хода на кариера, която продължава да достига нови висоти.
 
Reasonable Woman ще е първият истински албум на Sia от 2016 насам. 
 

Свързани новини

Неочаквана комбинация

22.04.2024

Sia най-накрая ще издаде нов албум

11.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Ще се запознаем отблизо с Хулио Иглесиас

12.02.2024

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024