Кайли Миноуг издава автобиографична книга

Кайли Миноуг е на върха на кариерата си и е решила, че моментът е подходящ да се захване с нещо ново. Подобно на други световноизвестни личности, 56-годишната звезда също ще пише автобиографична книга.

Британският вестник The Sun съобщава, че след края на серията си концерти в Лас Вегас и след като получи награда за цялостно творчество от наградите БРИТ тази година, австралийската звезда е започнала да пише мемоарите си с помощта на неназован автор.

"Кайли е на върха на кариерата си и чувства, че сега е идеалният момент да пише за живота си и да преживее отново някои спомени", каза източник пред вестник The Sun on Sunday. "Тя ще разкрие някои неизвестни истории от живота и кариерата си и ще изрови някои снимки от архива си. В мемоарите си тя ще засегне ролите си в музиката, телевизията и киното, и разбира се любовния си живот. Готовият продукт със сигурност ще предизвика война сред издателите за правата за публикуване".

Миноуг наскоро подписа договор със стрийминг услугата Netflix за документален филм "Муха на стената". Тя коментира изминалата година след популярността на албума ѝ "Tension", който ѝ донесе награда "Грами" за най-добър поп/денс запис.

В скорошно интервю изпълнителката на хита "Padam Padam" разказа за това каква "дива разходка" е била за нея последната година след популярността на албума ѝ "Tension", който дори доведе до спечелването на награда "Грами". Тя сподели пред британското списание "HELLO!": "Последните 12 месеца бяха лудо пътуване, толкова съм благодарна за възможностите, които ми се откриха. Работя здраво, но това е наистина удовлетворяващо. Обичам да споделям тази нова ера с дългогодишните фенове и е невероятно да се запозная с новото поколение фенове."

Освен с музиката си, изпълнителката на "Can't Get You Out Of My Head" се радва на успех и с марката си Kylie Minogue Wines и е "трогната", че толкова много хора са похвалили продуктите ѝ. "Марката беше създадена с много сърце и винаги сме искали да изненадваме, да радваме и да предлагаме високо качество. Това беше страхотно пътуване към откритията и съм трогната, че толкова много хора се радват на това, което сме открили.", признава Миноуг.

Свързани новини

Кайли Миноуг дебютира с кънтри песен

05.06.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Ново от австралийката

19.09.2023