Седящите места за Горан Брегович свършиха

Кръстникът на Балканската музика, самият Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала "Арена Армеец" заедно с неговия "Оркестър за Сватби и Погребения".

Поради силния интерес на феновете три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се разпродадоха. Правостоящите места във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. също са на изчерпване. Все още могат да бъдат закупени билети по 30 лв. за правостоящата зона.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

Точно преди Кръстникът на Балканската Музика да се качи на cцената на Арена Армеец, една от най-големите музикални гордости на България, Мистерията на Българските Гласовe, ще заплени публиката с красивите си вокални хармонии и ще ни подготви за музикалния празник, какъвто е всеки концерт на Горан Брегович.

Феновете на Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последните  албуми като  “Alkohol” и актуалния “Champagne For Gypsies”.Наскоро излезе и нов клип на Горан Брегович, към песента “Be That Man” от “Champagne For Gypsies” в който си партнира с друг голям музикант, Юджийн Хуц от Gogol Bordello.

Свързани новини

Горан Брегович обяви концерт в Пловдив

25.05.2018