Шедьовърът на Роджър Уотърс "THE WALL" идва на 30 август на "Васил Левски"

Най-грандиозният спектакъл в историята на рок музиката - "The Wall" на Роджър Уотърс - един от основателите на легендарната рок група Пинк Флойд (Pink Floyd), ще взриви Националния стадион "Васил Левски" на 30 август 2013г., съобщиха от SMЕ.

Билетите за гигантската продукция ще бъдат на достъпни цени - от 65 до 180 лева. Продажбата им стартира на 16 ноември (петък) от 10:00 ч., в мрежата на Tiketpro в цялата страна.

Роджър Уотърс стартира турнето "The Wall" през 2010 г. Само за концерта в O2 Arena в Лондон на 12 май 2011 г., Дейвид Гилмор и Ник Мейсън (единствените останали членове на Пинк Флойд) отново се появяват с Уотърс. Гилмор изпълнява "Comfortably Numb“, а след това двамата се присъединяват към Уотърс за "Outside the Wall“.

"The Wall" е супермащабна продукция, специално направена за стадиони. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.

"Шоуто нямаше как да се пресъздаде на стадион преди 40 години. Нямаше да успеем да запълним пространството така, че мястото да е задоволително от гледна точка на емоцията, музиката и драматизма. Технологията напредна и сега можем да направим всичко това", казва Уотърс.

Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с много аудио и визуални ефекти, включващи падането на Берлинската стена, прелитащи самолети, съживяване на учителя марионетка и много други. Ще имаме възможността да видим всичко това на живо на 30 август 2013 г. на Националния стадион "Васил Левски"!

Свързани новини