Майкъл Джексън написал 600 страници автобиография преди да умре

Майкъл Джексън тайно е започнал да пише автобиография през последните години от живота си, пише в. "Дейли експрес". Кралят на попа е написал 600 страници с бележки, посветени на най-трудните моменти в живота му от края на 80-те години до 2007 г. Размислите на певеца са придружени от рисунки и документи.

Правата върху биографията на Джексън е получил негов бивш бизнес сътрудник. Сега той се колебае дали да издаде книгата, която не е завършена и се нуждае от още доста работа.
 
"Ръкописът описва много от премеждията и бизнес сделките на Майкъл Джексън. От бележките на певеца става ясно, че той е баща на Принс и Парис. Майкъл е споделил размислите си, защото така и не е получил шанс да разкаже събитията от собствената си гледна точка и имал нужда да разкрие чувствата си", разкрива източник на в. "Лос Анджелис таймс".
 
Един от ключовите аспекти в книгата са размислите на певеца за семейството му. Той пише, че е бил разочарован от близките си години наред и обвинява повечето от тях, че са се интересували само от парите му и са завиждали на славата му.
Единствената, към която Майкъл Джексън не отправя "отровни" критики, е майка му Катрин, защото само тя е разбирала деликатната му същност.

Свързани новини