Бащата на Адел напразно търси връзка с нея

Бащата на британската попзвезда Адел даде вчера интервю за в. "Mail on Sunday", в което говори за трудните отношения с дъщеря си, докато тя е в трепетно очакване на Оскарите заради участието си в поредния епизод от сагата на Джеймс Бонд "Skyfall" и ще изпее едноименната песен по време на церемонията по раздаването на златните статуетки.

Откакто се сдоби със световна известност, Адел разговаря само с майка си и от 2011 г. насам тотално игнорира родителя си заради семеен спор. Още тогава той изля гнева си в едно интервю и сега реши да повтори. "Изпратих й SMS-и, изпратих й писмо и коледни картички, поздравих я по случай рождения и ден, но тя като че е умряла. Аз не се интересувам от звездния й статут, нито от парите й. Просто искам да си върна дъщерята и да бъда добър дядо на малкия, когото още не съм виждал", изплаква мъката си бащата.

И се чуди защото дъщеря му е кръстила бебето Анджело Джеймс, а не му е дала неговото име. "За Джеймс разбирам, то е заради Джеймс Бонд, но не разбирам откъде изкопа това Анжело", гневи се непризнатият дядо. Но все пак пожелава "Бог да благослови" момчето. 

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022