Lady Gaga е ексцентричка и зад кулисите

Lady Gaga е ексцентрична не само в живота и на сцената, но и зад кулисите, разкрива сайтът Celebuzz. Задължително в гримьорната й трябвало да има в наличност скъпо уиски, а стените да са декорирани със сребристи сатенени тапети.

И това е само началото. Мебелите задължително трябва да са тапицирани с бяла естествена кожа. За да се вдъхновява, докато се подготвя за изпълнение или си почива, Gaga искала да вижда на стените постери на известни рок-звезди като David Bowie, Queen и Elton John. По известни само на нея причини тя държала задължително манекена, на който поставят сценичните й костюми, да има "розово окосмяване в областта на пубиса". Очевидно е голяма фенка на лавандуловия цвят – в него трябва да бъдат кърпите за тяло и ръце в банята, халатите, дори сапуните и розите.

Що се отнася до менюто, Lady Gaga набляга на здравословна храна като пшеничени питки, риба тон, фъстъчено масло и кисело мляко, придружени с качествено бяло вино.

Детайлите по навиците на Lady Gaga излезли наяве по време на делото, което бившата й асистентка Jennifer O'Neill заведе срещу звездата за неизплатени хонорари за извънреден труд.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021