Adele започна работа по нов албум?

Още не е отшумял ефектът от "Skyfall”, но британската звезда вероятно вече е започнала работата по третия си албум, който идва след рекордните постижения на 21.

Доскоро се ширеха слухове, че Adele ще си вземе 5 годишна отпуска след 21, който не само беше един от най-добрите албуми на 2011, но и наскоро стана един от само 21-те албума, достигналли диамантен статус. Тя опроверга слуховете със смях, и показа на дело намеренията си, влизайки отново в студиото. Засега не е ясно дали работи по нова продукция, но е факт, че нещо се случва и нещата не са в застой.

“Засега не съм много напреднала с материала”, казва певицата. “В Лос Анджелис съм откакто раздадоха Златните Глобуси и ще остана до раздаването на Оскарите. Имам много срещи. Малко съм позагубила тренинг - в момента пея приспивни песни на бебето си, така че не съм много в течение кое се смята за яко и кое не. Но определено ще  се видим с Paul Epworth.”

На 19 октомври Adele и любимият й Simon Konecki посрещнаха първото си дете. Epworth пък беше продуцент и съавтор на някои от изпълненията в 21, включително разбиващото “Rolling in the Deep”.

А докато чакаме по-конкретни новини от студиото, Adele ще изпее "Skyfall" на 24 февруари, на церемонията по връчването на наградите на Академията, където е номинирана с това изпълнение за "Най-добра оригинална песен". малко по-рано тя спечели Златен Глобус за тази песен в същата категория.

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022