Lady Gaga отмени остатъка от турнето си, ще се оперира

Lady Gaga трябваше да отмени остатъка от турнето си "Born This Way Ball" заради проблеми с бедрото, които налагат операция, съобщи компанията Live Nation.

Организаторът на турнето съобщи в комюнике вчера, че певицата страда от "разкъсвания на ацетабуларния пръстен" в дясното бедро. "Lady Gaga трябва да претърпи операция, последвана от стриктен период на почивка. За съжаление това ще наложи отмяна на турнето й", се казва още в съобщението.

Сложното наименование на диагнозата крие не по-малко сериозен проблем. Ацетабулумът е гнездото, в което влиза тазобедрената става - то обхваща главата на бедрената кост, задържайки я в ставата. Разкъсването е в мембраната, която обхваща ставата като уплътнение, което гарантира ябълката да съвпада с гнездото.

Поп звездата трябваше да изнесе още 19 концерта до 20 март в САЩ. Съобщението за отмяната на турнето идва само дни след като в няколко съобщения в Туитър Gaga разкри, че от известно време е криела здравословния си проблем, но положението вече е извън контрол. "Криех от служителите си, не исках да разочаровам любимите си фенове, но след спектаклите в последните вечери вече не можех да ходя и продължавам да не мога", написа тя във вторник на акаунта си в Туитър, следван от над 34 милиона абонати.

В последния си туит Lady Gaga съобщи, че страда от остро възпаление на ставите и това вече наложи отмяната на концертите й в Чикаго, Детройт и Хамилтън. Компанията Live Nation уточни, че връщането на парите за билетите за отменените концерти ще започне още днес.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021