Celine Dion и Ne-Yo записаха дует

Ето нещо, което никой не очакваше: канадската суперзвезда Celine Dion е записала дует с Ne-Yo. Всъщност, колкото и странно да звучи, това не е първата колаборация на двамата изпълнители

Певицата беше наела Ne-Yo като текстописец за албума си Тaking Chances (2007). Сега тя го е поканила отново в студиото, за да запишат песен за престоящия й албум, Water and a Flame.
 
Ne-Yo, който е писал хитове за Beyonce, Whitney Houston и Enrique Iglesias, признава, че преживяването е било различно от всичко друго, което му се е случвало, и сериозно се е опасявал ще може ли да постигне височините, които позволява обемът на гласа на канадката.
 
"Когато работихме заедно първия път, написах песен за нея, което само по себе си беше сюрреалистично", разказва той пред DigitalSpy. "А сега направихме дует заедно - тя и аз в една и съща песен, което, меко казано, беше предизвикателство за мен! Опитвах се да разбера какво изобщо правех аз в цялата картинка - за какво им трябва моят глас, когато вече имат нейния? Тя искаше песента да е дует и бях поласкан, но определено ме накара да се съмнявам във вокалните си способности."

Свързани новини