Lady Gaga отказала 1 милион долара, предложени от Mitt Romney

Не всичко може да се купи с пари и Lady Gaga е поредното доказателство за това. Известната с либералните си възгледи суперзвезда отхвърлила $1 милион, предложени й от републиканския кандидат за президент Mitt Romney, за да го подкрепи на миналогодишните избори.
 
Съдебни документи разкрили офертата, от която става ясно, че републиканците се опитали да си купят подкрепата на изпълнителката за един от митингите си във Флорида, въпреки, че тя е една от най-изявените привърженички на равните права на гей общността - и отявлен фен на противника на Romney, Barack Obama. Представители на American Action Network, групировката, стояща зад организацията на митинга, дори опитали да "замажат очите" на Gaga, предлагайки й да дарят $150 000 на защитени жилища за жертви на домашно насилие - само и само да приеме предложението им.
 
Подробностите станали ясни от правни документи, вкарани в съда във Вашингтон като част от съдебна битка между American Action Network и промоутърската фирма Cater America заради отменен концерт на Lynyrd Skynyrd, който беше пемахнат от програмата заради заплахата от урагана Айзък през август.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021