Lady Gaga плати за операцията на своя почитателка

Lady Gaga предложи на своя почитателка да плати операцията й за смяна на тазобедрената става. Тази емпатия у певицата не е случайна - самата тя премина през подобна операция на 20 февруари.
 
Фенката, наречена Emma, страда от сколиоза и тазобедрена дисплазия, беше една от многобройните фенове, които засвидетелстваха подкрепата си към певицата в тежкия й момент. Историята на Emma обаче трогнала Gaga толкова много, че тя нарекла дизайнерската си количка на нейно име. А сега Gaga прати Emma при качествен хирург, който да е прегледа и обеща да плати всички разходи по прегледите и операцията. 
 
В акаунта си в туитър Еmma разказва: "Gaga сама се свърза с мен и ме свърза със своите лекари - и не само тях, тъй като от доста време и на мен ми е нужна операция за смяна на ставата. Планираме да летя до Ню Йорк този уикенд, като всичките ми разходи са покрити, за консултация. Самата тя няма да е там, но бестът й е толкова изключителен, че веднага след това се разридах... Думите са слаби да опишат колко благословена се чувствам... Искам да изразя огромна благодарност към Gaga, целия й екип, както и родителите й, Cynthia и Joe, за изключителната работа, която са свършили в отглеждането на най-прекрасния човек, който познавам."

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021