Проблемите с турнето на Justin Bieber не са свършили

Очертаващото се като все по-проблемно турне на Justin Bieber маркира поредна засечка - звездата отмени концерта си в Оман.
 
Изпълнителят трябваше да мине през близкоизточната държава на 6 май за концерт в столицата Маскат. Сега обаче стана ясно, че е решил да отмени датата, предлагайки възможност на разочарованите фенове да си върнат парите за билетите. Това ще е слаба утеха, особено след като се изясни, че за сметка на отмененото шоу Bieber е добавил втора дата в Дубай, на 5 май. 
 
Местният промоутър, Alive Entertainment, казва в официално обръщение: “Със съжаление ви информираме, че концерта в Оман в рамките на турнето "Believe" няма да се състои. Поради изключително силното търсене обаче, е добавена втора дата в Дубай на 5 май.” Феновете от Оман могат или да получат парите си обратно, или да ги заменят за такива от втората дубайска дата.
 
Отмяната е само поредният проблем с турнето на Bieber, след неуредиците в Лондон, когато остави феновете да го чакат повече от 2 часа, припадна бекстейдж по време на едон от концертите си, а после влезе в схватка с фотограф точно преди последния си концерт там. Към всичко това можем да добавим и концерта в Португалия, който трябваше да се състои веднага след английската поредица, но също падна.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021