Продуцентът на No Doubt потвърди, че работят по нов албум

Продуцентът и автор на песни Greg Kurstin, заедно с продуцентския екип на Rock Mafia, потвърдиха официално, че работят с No Doubt по нов материал за аледващия албум на групата. 
 
Това стана ясно, след като Kurstin разказа пред Rolling Stone, че в момента работи по няколко проекта, един от които са No Doubt. Напомняме, през февруари те отложиха плановете си за турне през 2013, за да влязат в студо, но нищо повече не се чу по този въпрос. Досега: "Работят по нов материал", казва Kurstin. "Това е, върху което работим заедно и ще продължим и следващата седмица. Ще е забавно."
 
No Doubt издадоха Push and Shove миналата година, но турнето за него ще трябва да почака: "Докато бяхме на път миналата година, промотирайки Push and Shove, Gwen спомена, че е вдъхновена да напише нова музика", обясни групата във Facebook. "През декември обсъдихме идеята да започнем 2013 с работа в студиото, всички заедно. Така и направихме и новата музика започна да се излива с неочаквана лекота. След трите години, в които работихме върху послeдния албум, тази нова скорост беше изключително възнуваща. Tака че решихме да последваме музата засега и да се фокусираме изключително върху новата музика, която не искаме да свършва. Затова ще поотложим турнето, но то е, защото искаме да създадем нещо специално и целта на групата е възможно най-скоро да споделим с вас новата си музика - и от студиото, и от сцената."

Свързани новини

No Doubt отново заедно

19.01.2024

No Doubt правят група без Gwen Stefani

19.02.2016

Gwen Stefani прави соло албум с Pharrell

30.09.2014