Backstreet Boys получиха своята звезда на Алеяна на Славата

Backstreet Boys са вече обезсмъртени не само в сърцата на поколения свои фенове, но и на Алеята на Славата в Холивуд, където звездата с тяхното име се подрежда на номер 2485.
 
Култовата през 90-те бойбанда приеха отличието в понеделник - обявен в Холивуд за ден на Backstreet Boys - заобиколени от тъпла приветстващи ги фенове. Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ Mclean и Kevin Richardson бяха налице в пълен състав, за да отбележат по найк-добрия начин 20-та годишнина на групата.
 
"Обичам ви! И като не броим сватбения ми ден и раждането на дъщеря ми, това без съмнение е най-невероятния и знаменателен ден в живота ми", развълнувано заяви McLean, а Dorough додаде: "Един ден ще мога да доведа семейството си тук. Децата ми ще могат да водят своите деца и все така ще могат да бъдат свидетели на музикалното наследство, което Backstreet Boys не предават толкова мого години."
 
Новата звезда е разположена между тези на две други групи - Boyz II Men и The Osmonds. "Цял живот работих, за да не може никой да ме тъпче, но в случая нямам нищо против", пошегува се Littrell по време на церемонията.
 
Backstreet Boys издадоха своя едноименен дебют през 1996, последван от три други албума, преди да излязат в отпуск между 2000 и 2003. Завръщането им беше маркирано с Never Gone (2005), а през 2006 Richardson напусна групата. Останалите четирима тръгнаха на турне с New Kids On The Block, а Richardson официално се върна в групата през 2012.
 
Бандата е продала 130 милиона албума по целия свят, което ги прави най-добре продаваната момчешка група на всички времена - рекорд, който никой още не е успял да им отнеме.

Свързани новини

Коледен албум от Backstreet Boys

11.07.2022

Backstreet Boys пак са на върха

07.02.2019

Backstreet Boys се завръщат с нов албум

21.01.2019

Backstreet Boys - "Chances"

14.11.2018

Backstreet Boys с чисто ново парче

18.05.2018