Harry Styles има връзка с дъщерята на Rod Stewart?

Британската поп звезда Harry Styles явно напълно се е възстановил от раздялата си с Taylor Swift. Ако се вярва на последната информация, той има нова връзка - с дъщерята на Rod Stewart. 19-годишният изпълнител за пореден път демонстрира слабостта си към по-зрели дами, тъй като Kimberly Stewart е по-голяма от него с 14 години.
 
“Двамата са много щастливи", уверява източник на EOnline.com. "Запознал ги е общ приятел. Kim е жена с много силна воля и винаги преследва това, което иска, а Harry цени тези качества. Всичко е в съвсем начална фаза и тепърва ще видим накъде ще се развият нещата, но тя е точно негов тип жена.”
 
Блондинката не е губила време, защото вече е запознала новата си тръпка със семейството си. Макар още да няма официално потвърждение за връзката на двамата е трудно да се намери друго обяснение за вечерята във вторник, на която те са били снимани заедно с Rod Stewart и жена му Penny Lancaster. 
 
 
“Kim и Harry седяха един до друг. Той беше много гальовен с нея, ръката му беше на нея през цялото време”, цитира вечерящ наблизо изданието.
 
Ако се окаже вярно, това няма да е първият роман на Kimberly със звезда от подобен калибър - тя има дъщеря Delilah от актьора Benicio del Toro, освен това е имала връзки с Rhys Ifans, Jude Law, Tommy Lee, Caleb Followill, Scott Caan и Jack Osbourne.
 
Интригата обаче се заплита, защото според някои други теории по-малката сестра на Kim, Ruby, е обект на интереса на тийнейджъра. 25-годишната Ruby е модел на бельо.

Свързани новини

Ново от Хари Стайлс: Late Night Talking

14.07.2022

Хари Стайлс направи рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

26.05.2022

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022