Хари Стайлс представи ново видео: "Late Night Talking"

"Late Night Talking" е вторият официален сингъл от новия албум на Хари Стайлс "Harry’s House".
 
Това е третият самостоятелен албум на 28-годишната звезда. Записът има грандиозен успех, след като водещият сингъл "As It Was" оглави световните класации и се превърна в най-успешната песен на британеца. Певецът представи "Late Night Talking" за първи път на фестивала Coachella, а ето че вече е факт видеоклипът на парчето: 

Визуализацията е дело на режисьорите Брадли и Пабло, които заснеха и музикалния видеоклип на друг хит на Хари -"Watermelon Sugar". 

Стайлс пусна новия си албум през май. Записът дебютира директно под номер 1 в класацията за албуми на Billboard, счупвайки рекорда на Тейлър Суифт за продажби на винил през първата седмица от премиерата си. 

В момента изпълнителят е на световно турне в подкрепа на "Harry’s House". Освен музикалната му кариера, която е в тотален възход, Хари Стайлс има вълнуващи актьорски ангажименти.
 
През септември очакваме премиерата на "Не се тревожи, скъпа" - психологическият трилър е режисиран от приятелката му Оливия Уайлд. В лентата Хари си партнира с актрисата Флорънс Пю, а първият трейлър разкри напрегнати сексуални сцени между двамата. 

Свързани новини

Кои са най-богатите британци до 30 г.?

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023

Удариха Хари Стайлс по време на концерт

10.07.2023

Ново видео от Хари Стайлс

04.05.2023