Белослава и Графа представиха третия си дуетен сингъл "Танцувай"

След нежния "Сън" или романтичния хит "Да", Графа и Белослава представиха новата си обща песен, която провокира с ритъма на лятото - "Танцувай".
 
Музиката и аранажимента на песента в диско-фънк стилистика са на Влади Ампов, а идеята за текста идва от Белослава, като Графа са включва за финалните щрихи. Двамата артисти се допълват перфектно в творческия процес, за да се получи завършеното музикално произведение "Танцувай".
 
 
Режисьор на видеото е Васил Стефанов, които ни пренася на дансинга на покрива на сграда в София, където Графа и Белослава активно се включват в танцово парти, с участието на избрани техни фенове. Песента и клипът носят духа на лятото и ни помагат да се оттърсим от напрежението, което съпътства ежедневието ни. Напомнят ни, че щастието се крие в простичките неща и понякога имаме нужда само да танцуваме на хубава музика в приятна компания.
 
Истинско щастие ще изпитат и късметлиите във Варна, които ще са на концерта на Влади Ампов на 15 юли в Летен театър. Графа е състворил неповторимо музикално вълшебство с любимите на всички негови хитове от последните години. В акустичната му програма ще се включи Белослава, за да изпълнят трите им общи песни. Брилянтният цигулар Веско Ешкенази ще ни накара да притаим дъх по време на виртуозното си изпълнение на цигулка в песента "Ванилия".
 
Билети за концерта на Графа във Варна все още са налични в мрежата на Eventim, касата на ФКЦ – Варна и на място в деня на концерта.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023