Еко бекстейдж, силно кафе и български вестници за Bon Jovi

Много зеленина и еко мебели ще преобразят зоната зад сцената и гирмьорната на Джон Бон Джоуви в един еко оазис.

Докато сцената за концерта на Бон Джоуви ще е висш пилотаж на техниката и дизайна, който ще изненада както софийската публика, така и феновете във всички останали държави от европейското турне, в бекстейдж зоната ще цари истински фън шуй рай.

Гримьорните на членовете на легендарната група ще разполагат с еко мебели и ще бъдат украсени с достатъчно зелени растения и дръвчета, които да осигурят на артистите максимално приятна обстановка преди изпълненията.

„Супер силно кафе” е другото нещо, което по предварителни изисквания трябва да присъства  в големи количества зад сцената, за да зарежда музикантите и екипа. Поне няколко ежедневника на български език ще искат да разгледат музикантите по време на престоя си в София.

Бандата ще подържа форма с много зеленчуци, плодове и пълноценни ястия, приготвени специално на място. За доброто състояние на гласовите им струни пък ще се погрижи специалният чай за гърло „Throat Coat Tea”, приготвен по стара билкова рецепта. Единствените малки изкушения, които ще си позволят Bon Jovi и компания са няколко чаши добро бяло вино “Santa Margherita Pino Grigio” и домашно приготвени сладки.

Минути преди бандата да излезе пред българска публика на кратка церемония зад сцената представител на звукозаписната им компания Юнивърсъл Мюзик България ще им връчи платинен диск - награда за новият им албум What About Now, който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.    

Свързани новини

София взе гласа на Бон Джоуви

15.05.2013

Реорганизират движението заради Bon Jovi

14.05.2013

D2 подгряват на концерта на Bon Jovi

13.05.2013

Без съд за Стефани Бонджоуви

16.11.2012

Арестуваха дъщерята на Джон Бон Джоуви

15.11.2012