Супергрупата TGT разкри видеото към “Sex Never Felt Better”

 

Супергрупата TGT - Tyrese, Ginuwine и Tank - направи ексклузивна премиера на музикалното видео към “Sex Never Felt Better”. Видеото, режисирано от Matt Alonzo, е към първия сингъл от предстоящия албум на TGT, 3 Kings,  който се очаква да излезе по-късно тази година.
 
 
Тяхното турне “3 Kings Tour” ще стартира от Оукланд, Калифорния на 26 юни и ще приключи в Chene Park в Детройт, Илинойс на 28 юли. 
 
Кои са TGT? Връзката между Tyrese, Ginuwine и Tank - трима от най-успешните R&B изпълнители в последните десет години - е много по-дълбока от чисто музикална такава. Тримата са приятели от близо десетилетие и въпреки че всеки един от тях е имал успешна кариера сам по себе си, те са готови заедно да ни покажат истинското R & B звучене, на което вдъхват нов живот.
 
Tyrese Gibson се превърна в ключова фигура в света на музиката и киното, както и уважаван автор. Tyrese, който беше сензация в света на R&B музиката за близо две десетилетия, е отговорен за класики като “Sweet Lady” и “How You Gonna Act Like That". Tyrese се пренася в света на киното, влизайки в главната роля във филма на John Singleton, класиката “Baby Boy”. След този дебют, Tyrese продължава участието си в поредица от филми, включително "Annapolis”, “Death Race”, “Four Brothers”, както и в бокс офис сензациите “The Fast And The Furious” и “Transformers”. В допълнение Gibson два пъти става най-продавания автор на New York Times с “How To Get Out of Your Own Way” и “Manology” (написана съвместно с Rev Run).  Музиката обаче остава неговата първа любов, която намира отражение в номинирания за Grammy диск Open Invitation, включващ #1 сингъла "Stay", който се задържа на първата позиция за 11 последователни седмици в чарта Urban AC на Billboard.
 
Ginuwine, с рождено име Elgin Baylor Lumpkin, издава първия си албум Ginuwine...The Bachelor през 1996, след като се сработва с продуцента Timberland и покойния Static Major, който участва в написването на хит сингъла "Pony". Оттогава певецът издава поредица от мулти-платинени албуми и сингли, превръщайки се в един от топ артистите в света на R&B музиката и работи с R&B и хип-хоп легенди като R. Kelly & Missy Elliott. Ginuwine също влиза в света на киното с роля във филма “Juwanna Man”, като участва и в редица телевизионни шоута и постановки.
 
Durrell Babbs, по-известен като Tank, е самопровъзгласилия се “Генерал на R&B музиката”. Той създава някои от най-чувствените, емоционални и докосващи любовни песни в жанра. Икона в своята сфера, с четири албума и осем номинации за Grammy зад гърба си, той е добре познат на феновете с хитове като “Maybe I Deserve” и “Please Don’t Go”, но също така е и човекът, стоящ зад песните на някои от най-големите R&B звезди, сред които Jamie Foxx, Chris Brown, Keyshia Cole и други. Един от най-големите записи в кариерата на Tank довежда до създаването на TGT: Tank се обръща към Tyrese и Ginuwine, за да се включат в официалния ремикс на “Please Don’t Go”. 
 
Сега триото работи по своя дебютен албум, който се очаква да излезе по-късно през 2013. Дебютният албум 3 Kings на TGT ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

TGT издадоха дебютния си албум

30.08.2013