Дебютният албум на супергрупата TGT вече е на музикалния пазар

Супергрупата TGT (Tyrese, Ginuwine, Tank) анонсира излизането на техния дебютен албум Three Kings. Записът – който включва хит синглите “Sex Never Felt Better” и “I Need” – е вече на музикалния пазар.
 
Three Kings е среща на трима от най-важните R&B изпълнители на съвременната сцена, давайки им шанс да създадат нещо наистина специално. Тримата са приятели от близо десетилетие и въпреки че всеки един от тях е имал успешна кариера сам по себе си с редица мулти-платинени сертификати, номинации за Grammy, участия във филми с касов успех и #1 хитове, сега тримата се обединяват в една мощна супергрупа. 
 
“Sex Never Felt Better”, първият сингъл от Three Kings, беше пуснат по-рано тази година, придружен от видеото, режисирано от Matt Alonzo (Snoop Dogg, Odd Future, Chris Cornell). Най-новият сингъл от албума на групата е съблазняващата балада “I Need”.  
 
В допълнение, в работата по Three Kings Tyrese, Ginuwine и Tank се сработват с редица студийни звезди, включително The Underdogs (Chris Brown, Mary J. Blige), Lonny Bereal (Jamie Foxx, Pleasure P), Carvin & Ivan (Jill Scott, Musiq Soulchild) и Tim & Bob (R. Kelly, Boyz II Men), както и с ъндърграунд рапъра Problem, който е гост в забележителното парче “Ain’t No Fun”.
 
Three Kings - съдържание:
1.Take It Wrong (feat. Black Ty)
2.No Fun (feat. Problem)
3.Sex Never Felt Better
4.I Need
5.Next Time Around
6.Interlude
7.Hurry
8.Weekend Love
9.Lessons In Love
10.Interlude
11.Explode
12.FYH
13.OMG
14.Running Back
15.Burn Out
16.Tearing It Down
17.Our House
 
Музикалните видеа на групата, както и поредица от ексклузивни клипове, могат да бъдат гледани на официалния канал на TGT в YouTube.

Свързани новини

[видео] TGT - “Sex Never Felt Better”

22.05.2013