Cheryl Cole не иска ботокс, не се страхува от старостта

Британската изпълнителка Cheryl Cole се е зарекла никога да не се подлага на инвазивни хирургически процедури, за да запази младежкия си вид, защото смята, че бръчките трябва да се носят с гордост.
 
Бивпата вокалистка на Girls Aloud разкрива, че дори някой ден да би се изкушила от възможността да си сложи ботокс, ще се наложи да понесе гнева на майка си, Joan, която е категоричен противник на пластичната хирургия.
 
"Ние печелим бръчките си. Те придават характер и са неговото отражение, катра на живота ти...", разказва тя пред британското сп. "Notebook". "За мен най-силният модел, по който съм формирала характера си, е майка ми и семейството ми. А те не разбират цялата тази истерия по ботокса, и не я приемат. Майка ми ще откачи, ако го направя."
 
Брюнетката навършва 30 години в края на месеца, но ни най-малко не се притеснява от крайъгълния камък. Напротив, уверява Cole, тя чака с нетърпение рождения си ден, тъй като е убедена, че жените изглеждат най-добре през 30-те си години. "Винаги съм гледала в жените на 30 и повече години и съм си мислила, "Ето сега е времето, когато жените са най-красиви, секс и и уверени", казва певицата. "Към това се стремях и аз и сега съм на прага му. Усещането е сякаш си казвам "Е добре, сега вече можеш да си починеш малко.'"

Свързани новини

Cheryl Versini подготвя своя модна линия

27.11.2015

10 певици, пострадали от цигарите

18.12.2014

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

23.07.2014

Cheryl Cole мина тайно под венчило

14.07.2014

Излезе класация за най-богатите под 30

16.05.2014