Ne-Yo: "Beyonce все още се опитва да намери посоката на новия албум"

Ne-Yo е един от най-приближените до семейство Carter: певецът и продуцент сътрудничи в предстоящите албуми и на Beyoncé, и на Jay-Z. И, както казва сам пред Вillboard, работата и по двата още тече.
 
"Все още пиша неща за албума на Beyonce", разказва R&B певецът, автор на песни и продуцент пред сп. "Rolling Stone". "Все още мислят над концепцията на албума и това не ме притеснява. Beyoncé е от тези артисти, които няма да покажат нищо на света, докато то не е точно такова, каквото трябва да бъде. А феновете й я обичат, така че ще са търеливи."
 
Процесът по избистряне на петия студиен албум на Beyoncé тече от миналото лято, когато започнаха първите звукозаписни сесии, а после стана ясно, че в албума ще участват Justin Timberlake, The-Dream, Ryan Tedder и Sia. Макар до този момент да не е било обявено нито име, нито дата на излизане, нито официален първи сингъл, някои части от него бяха популяризирани, сред които "Bow Down/I Been On", "Grown Woman" и "Standing on the Sun" (като последните две станаха част от реклами на популярни брандове).
 
Що се касае до Magna Carta Holy Grail на Jay-Z, който ще излезе на 4 юли, Ne-Yo си припомня, че за саписали няколко неща, но до този момент няма идея кои от тях ще влязат в албума. "И при Jay ситуацията е много подобна - не знаеш нищо, докато всичко не е вече готово", казва той и добавя: "Чух някои от новите му неща. Невероятни са. Но пък при Jay-Z е трудно нещата да не са невероятни."

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022