Earth, Wind & Fire с нов албум, чуй първия сингъл от него

На 10 септември ще излезе новият албум на легендарната група Earth, Wind & Fire, озаглавен Now, Then & Forever. Това е първият студиен проект на групата от осем години насам. 
 
Earth, Wind & Fire са готови с новия си студиен материал от 2005 насам. За ограничен период от време най-големите фенове на групата ще могат да поръчат предварително албума на сайта NowThenandForever.com. По този начин всеки, поръчал албума на групата, ще види изписано името си на специалния плакат, част от обложката на CD-то. На сайта на групата ще се състои и премиерата на новия сингъл “My Promise".
 
 
“Албумът Now, Then & Forever показва истинското музикално наследство на Earth, Wind & Fire. В основата на философията на нашата музика винаги е стоял стремежът към извисяване на човешкия дух и съзнание. Това ми дава надежда, че песните на Earth, Wind & Fire ще се слушат вечно”, казва един от съоснователите на формацията, Philip Bailey. “Този албум ни даде възможност да обвържем музикално нашата мултикултурност, но без подкрепата на феновете по целия свят пътуването, наречено Earth, Wind & Fire, нямаше да е възможно. Ето защо посвещаваме Now, Then & Forever на всичките ни фенове”, добавя друг член от оригиналния състав на групата, Verdine White.  
 
Now, Then & Forever – съдържание: 
1.       Sign On
2.       Love Is Law
3.       My Promise
4.       Guiding Lights
5.       Got To Be Love
6.       Belo Horizonte
7.       Dance Floor
8.       Splashes
9.       Night Of My Life
10.   The Rush
 
Earth, Wind & Fire ще изпълнят песните от новия албум през есента на 2013 със серия концерти в САЩ. 

Свързани новини