Къмпингът на EXIT ще е близо до спортен център "Войводина", добавят сцената Happynovisad

В резултат на споразумение с управляващите органи на Нови Сад, селището на EXIT тази година ще се разположи в близост до спортен център "Войводина” (СПЕНС). 
 
Центърът работи от 1981 и се разполага на обща площ от 85 000м2. Това решение бе мотивирано от желанието на екипа на EXIT да се насочат многобройните посетители на фестивала към по-централните части на Нови Сад - което би повлияло позитивно на иначе слабо развитата икономика на града.
 
Селището на EXIT ще започне да посреща своите гости от над 60 държави още на 8 юли. Локацията му е добра опция за самите къмпингуващи, тъй като ще са в близост до басейн – на 5 минути пеша от центъра, близо до най-големия плаж в града – Štrand, и на 15 минути пеша от крепостта Петроварадин.
 
Настоящата промоционална цена на билетите за фестивала и къмпинга на EXIT ще остане такава само до 1 юли. След това цените на билетите преминават на редовна по-висока цена. Продажбата на билети спира в полунощ на 6 юли. В стремежа на EXIT да представи своята визия за алтернативно забавление, се появява сцената Happynovisad – мястото за най-прогресивните стилове в електронната алтернативна музика.
 
Първата фестивална нощ сцената Happynovisad е запазена за един от водещите световни ъндърграунд лейбъли - Colne. Неговия флаг ще бъде развян от Gerd, Alden Tyrell и Dexter. В събота, 13 юли, те ще бъдат сменени от Dopplereffekt, Ikonika и Visionist - имена от клубния бранд Leisure System. В последната нощ от фестивала, Happynovisad ще приюти Om Unit, Dawn Day Night и dBridge, който в същия ден празнува десети рожден ден на известния му лейбъл Exit Records.

Свързани новини

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Остават броени часове до Sunland by Exit

29.07.2021