Bruno Mars с пет номинации за Teen Choice 2013

С наближаването на наградите Teen Choice 2013, церемонията по раздаването на които ще се състои на 11 август, неделя, беше анонсирана и втора вълна на номинации за отличията, като Bruno Mars е сред изпълнителите с най-много. Звездата ще се бори в цели пет категории: за Choice мъж изпълнител, Choice R&B изпълнител, Choice сингъл: Мъж изпълнител – “Locked Out Of Heaven”, Choice любовна песен – “Treasure” и Choice песен за раздяла – “When I Was Your Man”.
 
Групата fun. ще мери сили в категориите за Choice група и Choice рок песен за “Carry On”. Набиращото сила шведското дуо Icona Pop също е с две номинации - за Choice пробив и “Choice сингъл: Група” за денс хита си “I Love It” featuring Charli XCX. В други две категории ще се състезава Hunter Hayes – за “Choice кънтри изпълнител” и “Choice кънтри песен” за “I Want Crazy”. Сред другите номинирани са още Ed Sheeran за “Choice пробив”, Paramore за “Choice рок група”, Trey Songz за “Choice R&B изпълнител” и Skrillex за “Choice електронен денс изпълнител”.
 
Teen Choice 2013 отдава почит и награждава най-горещите тийн икони в телевизията, музиката, филмите, спорта, модата и в мрежата. Liam Hemsworth, Logan Lerman, Lily Collins, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Chloë Grace Moretz и Tyler Posey са сред звездите, които ще се появят в нощта на церемонията. 
 
Фенове на възраст между 13 и 19 години могат да гласуват за своите любимци всеки ден по веднъж, във всяка категория, наteenchoiceawards.com.

Свързани новини

Тейлър Суифт покори и Billboard

23.11.2021

Чуй най-новото от Silk Sonic: "Skate"

30.07.2021

Bruno Mars с уникален рекорд

02.06.2021

Silk Sonic и "Leave the Door Open"

05.03.2021

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020