Най новото от Бруно Марс, Андерсън .Паак и Silk Sonic: "Skate"

Silk Sonic - дуетният проект на музикантите Бруно Марс и Андерсън .Паак представи още една страхотна колаборация. 

С вибриращото лятно парче "Skate" дуото отново ни повежда в едно естетско музикално пътешествие в соул и R&B стилистиката. Видеоклипът е в ретро стил и ни показва как бандата пее и свири, докато около нея красиви момичета танцуват, карайки кънки.  

"Skate" е вторият сингъл на Silk Sonic след дебютния "Leave the Door Open", който дуото представи през март. Песента им спечели наградата Best Group на 2021 BET Awards. Той се превърна в първия #1 сингъл на групата в Billboard Hot 100, прекарвайки там две непоследователни седмици на #1 и 18 последователни седмици в top 10. Те пуснаха версията на живо "Leave The Door Open (Live)" и изнесоха серенада на публиката три пъти на GRAMMY® Awards, iHeartRadio Music Awards и BET Awards. 
 
Парчетата ще са част от първия албум на Silk Sonic "An Evening With Silk Sonic", който привидно беше завършен още през февруари, но групата сякаш не бърза да го пуска. Все пак, въпреки че Марс и Андерсън не са обявили официална дата на премиерата на общия им проект, всички очакваме това да стане до края на тази година.

Свързани новини

Silk Sonic отново на върха

22.11.2022

"Love's Train" - ново от Silk Sonic

22.02.2022

Тейлър Суифт покори и Billboard

23.11.2021

Виж отличниците на AMA's 2021

22.11.2021

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021