Михаела Маринова се завръща с нов "Сериал"

През последните години музиката се утвърди като действащо лице в сюжета на всеки сериал - деликатен, но важен играч, с потенциал да направлява емоционалния отговор на публиката към случващото се на екрана. 
 
 
Водени именно от идеята за пресичането на интересите между супер успешен български сериал като "Пътят на честта" от една страна и силен музикален екип от друга, NOVA и "Вирджиния Рекърдс" обединяват усилия в проекта "Сериал" в изпълнение на Михаела Маринова, за да стартират нов вид партньорство в подкрепа на българската музика и българското кино.  
 
Михаела Маринова представи "Whispers"
 
Песента "Сериал" е създадена от един от най-талантливите млади автори на музика у нас - Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’, с помощта на самата Михаела, чийто великолепен вокал пресъздава с лекота драматизма, заложен в звученето и текста на парчето. NOVA избира именно "Сериал" за една от основните музикални теми към втория сезон на сериала "Пътят на честта".  
 
Михаела Маринова сбъдва още една мечта с концерта "Стъпка напред" 
 
Действието във видеоклипа към песента се развива директно на снимачната площадка на сериала, където Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите, изиграни от актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Орлин Павлов, София Маринкова и Галя Сарафова.
 
Михаела Маринова дебютира сингъла си "Страх от самота"
 
Режисьори на новите епизоди на драматичната поредица, която ще се завърне тази есен в телевизионния ефир, са Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров-Роги.  
 

Свързани новини

Васил Найденов открива събитието

20.05.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023