Михаела Маринова представи "Whispers"

Талантливата певица Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера, и то не само на българската сцена.
 
След успешното представяне на нейния дебютен албум “Стъпка напред“ и последния й сингъл "Другата стая", Маринова представи новата си песен "Whispers" ("Шепот").  
 
 
За създаването на песента изпълнителката отново влиза в творчески тандем  с румънския хитмейкър Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета.
 
"Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. "Whispers" не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него  има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време“, споделя Михаела. 
 
"Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази супер талантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си.  Написахме "Whispers" именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела“, добавя Monoir.
 
Видеото към "Whispers" на режисьора Виктор Антонов – Рик. В него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си
 
В момента феновете на Михаела се раздват на успешното и представяне в сезон 9 на предаването "Като две капки вода – All Stars". 

Свързани новини

Винаги добра комбинация

22.05.2024

Васил Найденов открива събитието

20.05.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023