Михаела Маринова дебютира сингъла си "Страх от самота"

Дни преди да направи Стъпка напред с дългоочаквания си дебютен албум, Михаела Маринова стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до момента - "Страх от самота". Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.
 
 
"Дълго време нямах смелостта да споделя "Страх от самота" със света, но  започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх.", казва Михаела Маринова.
 
Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едва преодолява страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.
 
Дебютният албум на Михаела Маринова Стъпка напред излиза на 26 март в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни. 

Свързани новини

Михаела Маринова представи нов сингъл

30.07.2021

Михаела Маринова представи "Whispers"

19.03.2021

Наближава концертът на Михаела Маринова

02.10.2020

Михаела Маринова пусна дебютния си албум

26.03.2020

Отлагат концерта на Михаела Маринова

16.03.2020