Jared Leto медитирал в пустинята, не знаел за коронавируса

Оказа се, че актьорът и фронтмен на 30 Seconds to Mars Jared Leto не е имал никаква идея за върлуващия по света COVID-19, защото е бил в абсолютно уединение близо 2 седмици. 
 
Leto сподели в социалните медии, че е бил в пълна изолация и е нямал представа какво се случва навън. Завръщането отново в обществото му донесло огромен шок - светът, който заварил, бил съвсем различен от този, който оставил две седмици по-рано. 
 
"Уау. Преди 12 дена започнах медитация в пълна тишина и усамотение в пустинята. Бяхме асболютно изолирани - никакви телефони, комуникации и т.н. Нямахме представа какво се случва извън лагера ни. Вчера се върнах в съвсем различен свят. Напълно и завинаги променен. Смайващо, меко казано. Сега наваксвам със съобщения от приятелите и семейството ми, които ми разказват какво се е случило. Насявам се, че вие и любимите ви хора са добре. Изпращам на всички положителна енергия. Останете вкъщи. Бъдете в безопасност", завършва посланието си изпълнителят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

 
Последната роля на Leto беше във филма "Морбиус, живият вампир", чиято премиера беше планирана за юли. В него героят трябва да намери лек за рядка болест, но в крайна сметка сам се превръща във вампир.

Свързани новини

"Екшън" излезе по кината

10.02.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Сериал по "Кери" на Стивън Кинг

08.01.2020

"Златен глобус" 2020 – победителите

06.01.2020

Коментари