Jared Leto медитирал в пустинята, не знаел за коронавируса

Оказа се, че актьорът и фронтмен на 30 Seconds to Mars Jared Leto не е имал никаква идея за върлуващия по света COVID-19, защото е бил в абсолютно уединение близо 2 седмици. 
 
Leto сподели в социалните медии, че е бил в пълна изолация и е нямал представа какво се случва навън. Завръщането отново в обществото му донесло огромен шок - светът, който заварил, бил съвсем различен от този, който оставил две седмици по-рано. 
 
"Уау. Преди 12 дена започнах медитация в пълна тишина и усамотение в пустинята. Бяхме асболютно изолирани - никакви телефони, комуникации и т.н. Нямахме представа какво се случва извън лагера ни. Вчера се върнах в съвсем различен свят. Напълно и завинаги променен. Смайващо, меко казано. Сега наваксвам със съобщения от приятелите и семейството ми, които ми разказват какво се е случило. Насявам се, че вие и любимите ви хора са добре. Изпращам на всички положителна енергия. Останете вкъщи. Бъдете в безопасност", завършва посланието си изпълнителят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

 
Последната роля на Leto беше във филма "Морбиус, живият вампир", чиято премиера беше планирана за юли. В него героят трябва да намери лек за рядка болест, но в крайна сметка сам се превръща във вампир.

Свързани новини

Чуй целия албум тук!

19.09.2023

Лейди Гага неузнаваема в House Of Gucci

10.03.2021

Jared Leto става режисьор

20.02.2017

30 Seconds To Mars - "Up In The Air"

25.04.2013