Какво събра Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино и Джаред Лето

Убийство, мистерия, пари и изключителен актьорски състав! Това ни е подготвил легендарният Ридли Скот в новия си филм "Къщата на Гучи" ("House Of Gucci").

Снимките текат в Рим в момента, а премиерата е насрочена за ноември тази година.

Кадър от снимачната площадка показа зашеметяващата визия на певицата Лейди Гага, която е в компанията на актьора Адам Драйвър ("Star Wars" и "Marriage Storry”).

Гага, която вече доказа, че суперуспешно съчетава музиката с актьорската игра в лентата "Роди се звезда", тук се превъплъщава във фаталната Патриция Реджани - бившата съпруга на Маурицио Гучи (Драйвър).

Сюжетът е съсредоточен върху истинското престъпление, което се случва в семейство Гучи през 1995 г. Историята ще ни разкрие  детайлите около убийството на мултимилионерския наследник на модната империя, който е застрелян от наемен убиец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от British GQ (@britishgq)

 

С много бизнес врагове, от които да избира, полицията първоначално пропуска човека, който е поръчал смъртта на мултимилионера, а именно неговата огорчена бивша съпруга Патриция Реджани (Patrizia Reggiani).

Реджани по-късно е арестувана и през 1998 година е осъдена за поръчителството на убийството на бившия си съпруг на 18 години затвор. На 72-годишна възраст тя бе освободена от затвора. Това се случи през 2018 година, а събитието отново припомни сензационната история. 

В звездния актьорски състав на филма влизат още Ал Пачино, Джаред Лето и Джеръми Айрънс. 

Лентата е по книгата на Сара Гей Форден - "Къщата на Гучи: Сензационна история за убийството, лудостта, блясъка и алчността“ (The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed).

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021