Звезден музикантски тим в "Аз или Ти" на Борис Илиев

Елегантен pop&rock стил и актуална препратка към 80- те правят новата песен на Борис Илиев необходимата добавка към пролетния плейлист. Още от първо пускане "Аз или Ти" завладява с динамика и свеж vibe и сякаш е като липсващото звено в българската музиката, обединяващо класа и модерно звучене.
 
 
Неслучайно "Аз или Ти" вече е  с обещаващи позиции в родните чартове. Песента е създадена от звезден отбор, като в екипа на Борис Илиев влизат само авторитетни имена от бг сцената. Музиката и текстът са написани от половинката на известният дует Expose - Цвети Маринова. Аранжиментът е на Алекс Славчев, който направи впечатляващо участие в "Гласът на България" и Светослав Неделчев-Козмо, част от бенда на Рут Колева. Мастерът Magga се заема със саунда, за да опакова "Аз или ти" в перфектен звук.
 
Идеята за видеото е на самият Борис Илиев и режисьора Николай Цветков, с когото Боби работи и за предишната си песен "За теб".  Ивиана Василева е красивото бижу в кадрите, а Алекс Славчев подсилва и визуално музикантския саунд на парчето.
 
Борис издава, че трескаво работи върху своя дебютен албум. 

Свързани новини

Прея пее с Борис Илиев

23.03.2022