Любо Киров връща фънк звученето на фокус с ремикса на “Ти можеш“

Любо Киров представя ремикс версия на танцувалния 80-ски фънк трак “Ти можеш“ от своя супер успешен албум Както преди. Ремиксът е дело на диджеите Мартен Роберто и Николай Данев, и е поредната колаборация на тримата, след участието на Любо в летния хитов студиен проект на дуотото – “Heartbeat” от 2015. 
 
 
Ремиксът на “Ти можеш” е първи сингъл от предстоящия клубен миниалбум (EP) на Любо Киров от нюдиско, дийп и фънкихаус версии, с който изпълнителят ще зарадва феновете си през лятото на 2021. Освен Мартен и Николай, в него участие ще вземат и едни от най-добрите родни продуценти и диджеи. “Ти можеш (Marten & Nikolay Remix)” излиза с lyric видео, създадено от друга популярна клубна фигура - Artone, който също ще се включи в EP-то. 
 
Мартен Роберто e eдин от най-известните и прогресивни диджеи на клубната сцена в България. Пуска музика със световни имена, снима в киното, автор на модна линия, ТВ и радиоводещ (включително и във FM+ в не толкова далечното минало). Николай Данев e eдин от най-добрите родни барабанисти (Ahead, High Time, Tri O Five), който се подвизава и като диджей под псевдонима Mr. Brown Sugar.

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023