Michael Bublé показа видеото към “Close Your Eyes”

Новият сингъл на Michael Bublé “Close Your Eyes”, който изпълнителят вече представи на феновете си, е една трогателна и нежна пиано балада с красиви вокали и повече от сантиментален текст, посветена на неговата съпруга Luisana. 
 
 
“Close Your Eyes” е искрено отдаване на почит към силата на жените и за това, колко много мъжете зависят от тях. Хората наричат жените “слабия пол”, но мисля си, колко глупаво е това?”, разсъждава Bublé върху посланието на парчето.
 
Песента е включена в излезлия шести студиен запис на изпълнителя To Be Loved, продуциран от Bob Rock и записан във Ванкувър и Лос Анджелис. Той включва микс от любими песни, сред които “To Love Somebody” на Bee Gees, “Nevertheless (I’m In Love With You)” на Dean Martin, големия хит на Jackson 5 от 70-те години “Who’s Loving You”, “To Be Loved” на Jackie Wilson и класиката на Elvis Presley “Have I Told You Lately”, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Bublé. Reese Witherspoon пък прави специално участие в албума, изпявайки заедно с Michael дуета на Frank и Nancy Sinatra “Something Stupid”.
 
Албумът To Be Loved на Michael Bublé е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021