Майкъл Бубле пуска юбилейно издание на Christmas, виж видеото към "Let It Snow!"

Christmas на Майкъл Бубле празнува 10 години феноменален успех като коледен албум по впечатляващ начин - излиза изключително обновена колекция от музика и празнични екстри, съдържащи се в лимитираното издание на суперделукс бокс сета.
 
2021 колекцията, планувана да излезе на 12 ноември (САЩ и Канада) / 19 ноември (по света), ще се превърне в мечтания подарък за всички музикални фенове и ще донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Бубле навякъде.
 
Бокс сетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Бубле “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в прочутото студио Abbey Road Studios - Лондон с BBC Big Band Orchestra. Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Род Стюарт. 
 
 
Допълнителни елементи в боксета с оригиналното CD са:
Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му. 
Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.
Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.
DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Бубле.
Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички. 
 
Christmas на Майкъл Бубле е разпродал над 16 милиона албума през тези десет години, събрал е 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума) и годишно задържа №5 позицията в музикалните класации по света. За последните десет години песните от Christmas са неминуемо присъствие в домакинства, магазини и ресторанти. Гласът му буквално се е превърнал в саундтрака на сезона. 
 
Майкъл Бубле, мултиплатинен, неколкократен носител на награди "Грами" и "Джуно", който е имал четири №1 албума, много хитови сингли и 8 напълно разпродадени турнета, в момента приключва концертното си турне в Щатите и Мексико. 
 

Свързани новини

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022