На живо от студиото! Чуй най-новата песен на Керана и космонавтите

Керана и космонавтите направиха ексклузивна премиера в нашия ефир! 

Празничната седмица по Радио FM+ е в разгара си! Навършихме 29 години и част от специалната ни програма са акустичните концерти, които любими български музиканти подаряват на нашите слушатели. Стартирахме с омайващия глас на A.L.E.K.S, последваха талантливите INNERGLOW а в сряда ефирът ни беше разтърсен от енергията на Керана и космонавтите. Четвъртъкът е посветен на ГРАФА, а в петък завършваме концертната седмица с високата класа на JIN MONIC.

Освен хубавата музика на живо, не липсват и горещи новини от изпълнителите. Керана и космонавтите използваха именно нашия ефир, за да представят за първи път най-новата си песен. 

Композицията даже още няма име, но Керана разкри, че това е 13-тата им песен подред, което определено вкарва още по-фатална нотка в супер емоционалното изпълнение. Групата неведнъж е разкривала, че обича да изпълнява песните си на живо дори преди да са напълно завършени, за да усети реакцията на публиката. А тази на нашите слушатели беше повече от възторжена! Ето малка част от коментарите на нашата фейсбук страница: 

"С последната песен отново може да видим защо тази група е толкова обичана и уникална: изразяват истински чуваства, които много от нас са и изпитват."

Песента без име един път!
 
"Последната песен беше невероятна! Кръстете я "Мастило"

 

Дали групата ще хареса предложението "Мастило" не знаем, но предполагаме, че ще разберем съвсем скоро. Чуйте песента, ако сте я пропуснали по радиото, а скоро очаквайте видео записи на целите акустични концерти в нашия YouTube канал. 

Свързани новини

Ново от българската банда

08.03.2024

Вълшебно бг трио с концерт на Острова

11.04.2023

Керана дава сила и енергия

19.03.2021

Керана и космонавтите с нов сингъл

17.03.2021