Керана и космонавтите с нов сингъл и предстоящ дебютен албум

"Цех за сънища" е името на новия сингъл, който Керана и космонавтите пускат в ефир докато довършват дебютния си албум. Както с всички песни до този момент, текстът е на Керана, а музиката и аранжимента са дело на цялата група.
 
 
Към песента има заснет и концептуален видеоклип по идея на Керана и с помощта на фотографа Светослав Караджов. "Цех за сънища" е една от най-дълго чаканите песни от феновете на групата, както и една от най-впечатляващите в изцяло авторския репертоар по време на концертните изяви на Керана и космонавтите. 
 
Керана и космонавтите са Павел Видов (китара), Елена Илчева (бас китара, гъдулка и бек вокал), Преслав Пеев (саксофон), Николай Бобчев (саксофон и бек вокал), Димитър Пенчев (ударни) и Стю Иванов (synth).
 
Вчера Керана и космонавтите направиха първия си самостоятелен концерт в София след дългата принудителна пауза - в Бар Петък, при силно ограничен капацитет и със спазване на всички актуални противоепидемични мерки. Поради големия интерес, бандата пусна втора концертна дата - в неделя, 21.03.

Свързани новини

Ново от българската банда

08.03.2024

Вълшебно бг трио с концерт на Острова

11.04.2023

Чуй най-новото от Керана и космонавтите

21.10.2021

Керана дава сила и енергия

19.03.2021