Деми Ловато за изкуството да започнеш отначало

Певицата Деми Ловато обяви в лайф стрийминг в понеделник вечерта, че новият й албум "Dancing with the Devil . . . The Art of Starting Over" ще излезе на 2 април. 
 
Албумът има мисията да съпътства документалнния филм "Деми Ловато: Да танцуваш с дявола", посветен на живота на певицата и почти фаталната й свръхдоза през 2018 година, след която тя успява да се "събуди" и да тръгне по нов път. Историята е в 4 серии и ще бъде пусната в YouTube на 23 март.
 
В трейлъра на документалния филм Ловато разкри, че е претърпяла три инсулта и инфаркт след предозирането през 2018 г. По думите й тя е като котка, която живее своя "девети живот".

Жестоката истина за Demi Lovato излиза във филм

Изпълнителката призна, че това е дълбоко личен албум. Първоначалният й замисъл е бил заглавието да бъде: "Изкуството да започнеш отначало", но след това тя решава да му даде двойното заглавие, за да отрази важността на предстоящия документален филм "Да танцуваш с дявола". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

 
"Когато го слушахме песен по песен, разбрах, че това е нещо като неофициален саундтрак към филма. Защото музиката в него наистина проследява живота ми през последните няколко години“, каза Ловато. 
 
Тя описа албума като смесица от жанрове, включително кънтри, R&B и поп от 90-те. Записът съдържа 19 песни и три бонус трака. Ловато каза, че е работила с три невероятни жени, но остави място за изненада, тъй като не разкри имената им.
 
Феновете на изпълнителката обаче предполагат, че един от дуетите ще бъде с певицата Ариана Гранде. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Чуй новата музика от тази седмица

05.04.2021

Деми Ловато и "Dancing With The Devil"

02.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021