Деми Ловато с разтърсващо живо изпълнение на "Dancing With The Devil"

Деми Ловато открехна завесата към новия си албум с изключително емоционално акустично изпълнение на водещата песен "Dancing With The Devil".
 
Документалният филм за живота на певицата и наркотичната й зависимост направи своята премиера на 23 март в YouTube, а преди ден беше показан на голям екран в Лос Анджелис. Филмът беше излъчен в автокино, където зрителите гледаха директно от своите автомобили. За да представи лентата, Деми Ловато направи изпълнение на живо на водещата песен от новия й албум "Dancing With The Devil... the Art of Starting Over", който трябва да излезе на 2 април. Това ще бъде първият албум на Ловато от "Tell Me You Love Me", който излезе през 2017 г. 

Деми Ловато за изкуството да започнеш отначало

Само с акомпанимента на пианото, Деми прави много силно изпълнение, в което пее за битката си със зависимостта от дрогата и как е вярвала, че държи контрола и че е можела да спре, когато поиска, докато не е "паднала на колене".

 
Ловато споделя, както в песента си, така и в документалния филм за себе си, че е била на 5 минути от смъртта след фаталното предозиране. В документалната поредица от четири епизода Деми говори освен за проблемите си с наркотиците, и за хранителните си разстройства, психичните си проблеми, включително и самонаранявания. Бившата звезда на Дисни също откровено разкрива как е била изнасилена на 14-годишна възраст, и как се е възстановила от тази травма.

Свързани новини

Изненада!

18.12.2023

Кармата мъсти за Тейлър Суифт

23.08.2023

Любопитен кавър от актуален сериал

16.08.2023

Този проблем ѝ пречи да шофира

28.07.2023

На Деми Ловато ѝ мина

15.06.2023