На 62 Мадона отново провокира

Поп иконата Мадона не спира да провокира с визията си вече четири десетилетия.

Певицата е на 62 години, но това изобщо не я спира да публикува снимка по еротично бельо в личния си профил в Instagram. Естествено кадърът предизвика полюсни реакции и събра колкото адмирации, толкова и негативни коментари.  

"И сега момент за моето отражение", пише певицата и се подписва с актуалното си прозвище Madame X.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Много от последователите й в мрежата я разкритикуваха, че изображението е манипулирано с прекалено много филтри. Това според други обаче не е никакъв проблем, тъй като всички сме свидетели на кадри на 20-годишни знаменитости от социалните мрежи, които са почти неузнавами от комбинацията от филтри, с които всеки разполага.

Всъщност Мадона е критикувана за провокативната си визия още от 90-те години на миналия век, когато тя и дизайнерът Жан-Пол Готие създадоха култовите остри сутиени и цялостната й концепция за турнето Blond Ambition, които се превърнаха в нейната запазена марка и до днес.

Скоро Мадона едва ли ще прави концерти, включително и поради факта, че няколко концерта от турнето Madame X Tour бяха отложени заради травмата в крака й. Феновете на певицата обаче могат да си отдъхнат, защото скоро ще видят специалния автобиографичен филм за нея и последното й турне по Netflix.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

16.02.2022