Лейди Гага на 35, получи гигантски букет от гаджето си

Поп звездата  Лейди Гага отбеляза 35-ия си рожден ден в Рим, където се снима в новия филм на режисьора Ридли Скот.
 
Изпълнителката е родена на 28 март 1986 г. В момента тя живее в Лос Анджелис заедно с гаджето си Майкъл Полански и трите си кучета. Заради работните си ангажименти в Рим певицата е разделена от най-близките си вече два месеца. Любимият й обаче я  изненада с гигантски букет с цветя. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

"Когато гаджето ти изпрати всичките цветя в Рим за рождения ти ден. Обичам те, скъпи. С нетърпение очаквам да бъда с теб и нашите кучета у дома. Това е всичко, от което се нуждая", пише изпълнителката в поста си Instagram.

Докато работи в Рим, с кучетата на Лейди Гага стана инцидент. Два от трите й френски булдога бяха откраднати, а човекът, който ги разхожда, беше прострелян при нападението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

 

Певицата обяви награда от половин милион долара на този, който върне четириногите и това се случи няколко дни по-късно, когато кучетата бяха върнати невредими в полицейски участък в Лос Анджелис.

На 35-годишна възраст Лейди Гага определено е на върха на славата си. Тя продължава да жъне огромни успехи на музикалната сцена с последния си шести студиен албум "Chromatica".

Кариерата й в киното също върви право нагоре. След брилянтната й роля в "Роди се звезда", която й донесе актьорска номинация за Оскар, сега феновете й с нетърпение очакват лентата "Къщата на Гучи", където Гага играе фаталната вдовица на наследника на модната империя Маурицио Гучи.

Какво събра Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино и Джаред Лето

За рождения си ден Гага получи хиляди честитки, включително от знаменитостите Йоко Оно, Тони Бенет, Донатела Версаче, Елтън Джон и много други.  

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021