Деми Ловато се върна в болницата за видеото на "Dancing With The Devil"

Деми Ловато разказва истинската си история във видеоклипа на новата й песен "Dancing with the Devil".

Във видеото тя пресъздава хоспитализацията си през 2018 година, когато я намират припаднала след свръхдоза. Песента е част от албума "Dancing with the Devil. . . The Art of Starting Over", който също има премиера днес.

Албумът последва документалнния филм "Деми Ловато: Да танцуваш с дявола", в който певицата разказа за тъмната страна от живота си, дрогата, сексуалността си и тн. Тя не скрива детайлите около фаталната й свръхдоза през 2018 година. Певицата казва, че това е бил най-тъмният момент в живота й, като сега вече е готова да споделя истината. Феновете на бившата "принцеса на Дисни" научиха, че след свръхдозата тя е претърпяла три инсулта и инфаркт. По думите й сега живее "своя девети живот".

"Деми е сървайвър! Тя не се страхува да се изправи пред миналото си. Всъщност тя направи това видео, за да уведоми всички, че можете да преодолеете всичко! Дори и зависимостта от дрогата!! Благодаря ти Деми!"... "Тя е такъв разказвач на истории с гласа си! Трябва да оценим смелостта, която има, като буквално превърна най-лошата си нощ в произведение на изкуството, което всеки може да види". Това пишат феновете на певицата в YouTube, като коментарите под видеото са възторжени. Само няколко часа след официалната премиера на видеоклипа, той е гледан половин милион пъти.

Изпълнителката признава, че новият й албум е много личен. Тя го описа като смесица от жанрове, включително кънтри, R&B и деветдесетарски поп. Записът съдържа 19 песни и три бонус трака.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Чуй новата музика от тази седмица

05.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021

Деми Ловато започна отначало

17.03.2021