Imagine Dragons пуснаха супер забавно видео към "Follow You"

Imagine Dragons изненадаха феновете си в края на миналата седмица, защото в един и същи ден те пуснаха не едно, а две чисто нови парчета - "Follow You" и "Cutthroat". 

Двете песни ще бъдат включени в предстоящия им албум, и са първата нова музика на бандата от "Origins" от 2018 г. В интервю за Rolling Stone фронтменът на Imagine Dragons Дан Рейнолдс разказа за работата с легендарния продуцент Рик Рубин по песните и как психеделично преживяване с аяхуаска е вдъхновило новата посока на групата.

"Беше наистина трансформиращо за мен. Помогна ми да видя неща, които нямат значение и да се освободя от тях, за да видя неща, които имат значение, и да ги прегърна", разкри Рейнолдс. Преживяването дори му е помогнало да направи крачки в посока на подобряването на психичното му здраве. 

Очевидно халюциногенната билка е в основата на видеоклипа към "Follow You" - мелодична и любовна песен, която идва със супер забавно видео. В него, освен момчетата от бандата, участват и двама известни актьори. Това са Роб Макелхени и Кейтлин Олсън -  звездите от сериала "Винаги е слънчево във Филаделфия".

Двамата играят малко отегчена брачна двойка, която, съвсем в духа на Ковид пандемията, отива на частен концерт на известна група в напълно празна зала. И там, за нещастие на съпруга, който празнува рождения си ден, не са любимците му Killers, а изборът на нежната му половинка Imagine Dragons. Следва страхотен, но кратък спектакъл, в който ролите се сменят, но на финала идват мигът на прозрението и щастливият край. 

Закачка в клипа е и препратката към произхода на двете групи, които са от Лас Вегас. Снимките на видеото също са правени в  театър в "града на хазарта". 

Свързани новини

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Имат 10 песни в "Клуба на милиардерите"

04.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023

Остават броени дни до концерта

25.07.2023

Билетите за Imagine Dragons се топят

19.07.2023