Даниел Плацман от Imagine Dragons официално не е част от групата

На 21 август дългогодишният барабанист на Imagine Dragons, Даниел Плацман – който се присъедини към групата през 2011 г. – използва социалните мрежи, за да съобщи и обясни защо напуска групата.

"След невероятно пътуване, продължило повече от десетилетие, ще напусна невероятната група Imagine Dragons. Исках да споделя най-дълбоката си благодарност към вас, феновете, за вашата непоколебима подкрепа и за това, че споделяхте радостта от музиката с мен. Свързването с всички вас наистина беше кулминацията на тази глава. Вълнувам се, че скоро ще мога да споделя повече за проектите, по които работих усилено през последните няколко месеца, съсредоточени върху най-голямата ми страст: музика за филми и композиране. Обещавам, че ще научите първи подробностите. Останете на линия", написа музикантът.

Изглежда обаче барабанистът и групата се разделят без лоши чувства, защото басистът и кийбордистът на Imagine Dragons оставиха положителни коментари и изразиха подкрепа за бъдещите му дейности.

Плацман участва в пет от шестте албума на групата. Бандата издаде новия си албум "LOOM" в края на юни. Той включва песни като "Wake Up", "Nice To Meet You" и "Eyes Closed". Плацман не беше включен в албума.

Свързани новини

Нов сингъл от Imagine Dragons

28.05.2024

Разбиващo жанровите граници парче

09.05.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Имат 10 песни в "Клуба на милиардерите"

04.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023