Imagine Dragons слагат началото на нова ера с "Eyes Closed"

Imagine Dragons поставят началото на нова творческа ера с новия сингъл "Eyes Closed".
 
Креативният видеоклип към песента е режисиран от Андрю Донохо (J Balvin, Twenty One Pilots). Вдъхновен от илюстрованите творби на френския художник и писател Мьобиус, той разказва за сюрреалистичното пътуване на Дан, символизиращо завръщането към живота, а звученето съчетава елементи на алтернативна и електронна музика, рап и рок. 
 
 
"След като се откъснах за известно време от музиката и прекарах време със семейството и близките си, най-накрая усетих желание да се върна, но с нов поглед и манталитет", разказва фронтменът Дан Рейнълдс. "Светът изглежда много по-различно, след като си бил група повече от десетилетие. Но някои неща винаги ще си останат същите. Именно намирането на точния баланс между носталгия и свежест ми носи най-голяма радост в студиото. Много се забавлявахме, докато създавахме този запис, и се надявам и вие да му се насладите".
 
Последната нова музика, която чухме от Imagine Dragons, бе "Children of the Sky (a Starfield song)", вдъхновена от хитовата научнофантастична игра Starfield. Друг важен момент в кариерата им е успеха на хитовия им сингъл "Bad Liar", който току-що надхвърли 1 млрд. стрийма в Spotify, с което Imagine Dragons се превърнаха в първата група, отбелязала 10 песни с над 1 млрд. стрийма в Spotify.

Свързани новини

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023

Остават броени дни до концерта

25.07.2023

Билетите за Imagine Dragons се топят

19.07.2023

Imagine Dragons срещу войната: "Crushed"

15.05.2023