Pet Shop Boys издадоха сингъла "Dancing star"

Pet Shop Boys издават чисто новия си сингъл "Dancing star" чрез Parlophone/Орфей Мюзик. Песента е вдъхновена от живота на балетиста Рудолф Нуреев, който напусна Съветския съюз и стана световна звезда.
 
"Dancing star" също така е ремиксиран от Solomun. Сингъл пакетът включва и две бонус песни, написани и продуцирани от PSB: "Sense of time" и "If Jesus had a sister". Ремиксът на Superchumbo (Том Стивън) на "Party in the Blitz” също е включен и е с участието на легендата на лондонския клубна сцена – Princess Julia. Сингълът е наличен като пакет от шест песни във всички дигитални магазини и ще бъде пуснат на CD на 3-ти май.
 
 
Дигитален пакет / CD сингъл
Dancing star
Sense of time
If Jesus had a sister
Dancing star (Solomun extended remix)
Party in the Blitz (Superchumbo remix)
Dancing star (Solomun remix)
 
"Dancing star" е втората песен, която е представена от дългоочаквания нов студиен албум на Pet Shop Boys – Nonetheless, който ще излезе на 26-ти април. Албумът включва 10 нови песни и е продуциран от Джеймс Форд, който наскоро продуцира албуми на Blur, The Last Dinner Party и Бет Гибънс.
 
През юли Pet Shop Boys ще имат пет разпродадени концерта в емблематичната Royal Opera House в Лондон, след като бяха хедлайнери на Isle of Wight Festival и изнесоха концерти в Нотингам, Бирмингам, Манчестър и Белфаст (първото им шоу в Северна Ирландия от повече от 30 години насам). 
 
Европейското турне включва концерти в Испания, Холандия, Германия, Полша, Финландия и Чехия.
 

Свързани новини

Pet Shop Boys с нов албум и сингъл

06.02.2024

Pet Shop Boys няма да идват у нас

27.05.2022

Pet Shop Boys за първи път у нас!

19.10.2021

10 култови песни и успешните им кавъри

23.08.2021

Pet Shop Boys - “Dreamland”

17.09.2019