Pet Shop Boys издадоха новия си албум Nonetheless

Излезе дългоочакваният и вече аплодиран нов албум на Pet Shop Boys – Nonetheless
 
Това е първото издание на дуото с продуцент Джеймс Форд, който също е работил с изпълнители като Arctic Monkeys, Depeche Mode, Blur, The Last Dinner Party и Simian Mobile Disco. 
 
Nonetheless включва 10 чисто нови песни, записани и миксирани в Лондон миналата година, основно в студиото на Форд в Източен Лондон. Оркестърът и беквокалите са записани в студио "The Church" в Северен Лондон. Списъкът с песни е:
1. "Loneliness"
2. "Feel"
3. "Why Am I Dancing?"
4. "New London Boy"
5. "Dancing Star"
6. "A New Bohemia"
7. "The Schlager Hit Parade"
8. "The Secret of Happiness"
9. "Bullet for Narcissus"
10. "Love Is the Law"
 
 
PSB ще изнесат ексклузивно клубно шоу в "KOKO" в Лондон на 26-ти май, преди да тръгнат на турне в Обединеното кралство и Европа това лято, включващо 5 разпродадени концерта в Royal Opera House.
 
С над 50 милиона продадени записа, Pet Shop Boys са най-успешното британско дуо на всички времена. След първия си номер 1 сингъл – "West End girls", те създадоха уникален път. Силата на техния каталог е такава, че през юни 2020 г. "The Guardian" съобщи, че "West End girls" е избран за най-великия сингъл №1 в Обединеното кралство: "36 години по-късно техният дебютен сингъл все още пулсира с тази примамлива двусмисленост – префектен поп баланс, който почти накара Дъсти Спрингфийлд да катастрофира с колата си, когато го чу за първи път.”
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум през април

05.04.2024

Pet Shop Boys с нов албум и сингъл

06.02.2024

Pet Shop Boys няма да идват у нас

27.05.2022

Pet Shop Boys за първи път у нас!

19.10.2021

10 култови песни и успешните им кавъри

23.08.2021