Керана и Космонавтите, Cool Den и No More Many More за пръв път в Лондон

След няколко успешни общи концерта в страната Керана и Космонавтите, Cool Den и No More Many More отново се обединяват на една сцена. Този път вълшебното бг комбо ще зарадва феновете в Лондон с концерт в The 100 Club на 16 юни.
 
Сънародниците ни, които живеят в Лондон, ще имат възможност да се насладят на печелившата симбиоза между три актуални български рок банди, които пеят на родния си език. В меката на рокендрола живеят близо 30 000 българи, които обичат българската музика. След като няколко пъти забавляваха публиката в София, Cool Den, No More Many More и Керана и Космонавтите, излизат извън пределите на страната, за да се срещнат с феновете си във Великобритания.
 
Свободни, дръзки и непреклонни, близки по послания и внушения, Керана и Космонавтите, Cool Den и No More Many More стоят стабилно в тази очаквано адекватна програма. Бандите ясно изразяват социалната си позиция, а текстовете им – привидно отражение на ежедневието, разкриват големи истини за живота.
 
Най-опитните в това трио, No More Many More свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове, в които не се страхуват да изразят своята силна и активна гражданска позиция и мнение. Типичните за тях мелодии и мъжки двугласия присъстват и в трите им настоящи албума. Групата работи по своя четвърти албум, който предстои да излезе през 2023.
 
Непокорни бунтари и креативни новатори, Cool Den са най-младата група в триото. За кратката си история, те вече имат два успешни албума зад гърба си. "Може да звучи смешно, но музиката винаги трябва да е органична и естествена. За мен винаги е било естествено някоя социална тема да задвижи творческата ми енергия." споделя Никола Симеонов – фронтмен и китарист на бандата, която свири "песни за хората".
 
Носещи като емблема блясъка и енергията на фронт дамата си, Керана и Космонавтите бързо се превръщат в една от най-популярните и обичани актуални български рок групи с текстове на български език, които не спират да прави нови песни. "Бутиковото гурме", както Керана нарича музиката си, достига до все по широка публика и завладява категорично българската рок сцена. С чисто нова песен и видео – "Кръг" и напълно разпродаден концерт в София, Керана и Космонавтите се отравят към Острова.
 
 
Настроени на една и съща честота и със силен емоционален заряд, Керана и Космонавтите, Cool Den и No More Many More стъпват на сцената на легендарния The 100 Club на 16 юни 2023 в 19:00. Билетите са в продажба на bit.ly/402NXUC и bit.ly/43pkoQ8.
 

Свързани новини

Чакаме ново видео на 14 декември

06.12.2023

Концерт за солидарност с Украйна

24.03.2022

Чуй най-новото от Керана и космонавтите

21.10.2021

Керана дава сила и енергия

19.03.2021

Керана и космонавтите с нов сингъл

17.03.2021