ТОНИ създава "Приятелство" по личен текст и музика

Много различен, но очаквано мелодичен е новият проект на ТОНИ. "Приятелство" събира емоциите от едно пътeшествие - толкова ярко, че се превръща в песен.
 
"Приятелство" е като финалния щрих от това пътуване. Всъщност песента беше написана преди това, с текст на английски език и различна ритмика.  Но след толкова силно изживяване, каквото беше нашето пътешествие. с толкова добри приятели и въздействащи моменти, името и актуалният вариант на песента сякаш сами ме избраха", споделя Тони. 
 
Песента е първата, която очарователната изпълнителка издава за 2023, а в нея важна роля играе българският продуцент Младен Димитров а.к.а Mr. Moon, който в характерния си стил прави актуалната ремиксирана версия, готова да бъде "облечена" в режисьорското решение на Росица Фердинандова. 
 
 
"Нестандартен се получи клипа на "Приятелство", разказва Тони. "Видеото всъщност е анимиран разказ. Сюжетът буквално разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, но и метафорично отключват искрата за пътешествие до любовта, надеждата и приятелството." 
 
Кадрите към "Приятелство" Тони заснема в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и романтично Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила "Оазис" и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш. Всичко това получава своето музикално място в проекта, майсторски представено от емблематичният глас на ТОНИ.

Свързани новини

Чуй Тони и "Ела и ме спаси"

07.09.2022

Тони Бенет и Лейди Гага в MTV Unplugged

01.12.2021

За какво е благодарна Лейди Гага

26.11.2021

Тони и Орлин Павлов с дует

08.11.2021

Тони Бенет записа рекорд на Гинес

18.10.2021